Artikels

Naast de artikels, die u kunt vinden door te klikken op een van de items op de beginpagina van deze site, kunt u ook verder naar beneden scrollen en zoeken welke artikels voor u interessant zijn.
Daarnaast geeft Heemkunde Kanne onder deze naam een tijdschrift uit, dat 4 X per jaar verschijnt. Alle jaargangen zijn nog beschikbaar.

2 gedachten over “Artikels”

  1. Betreffende die “Canderberg”. Is dat kaartje van franstalige makelij? Die nemen het meestal niet zo nauw met de correcte verwerking van anderstalige namen. Het zou dan gewoon de Cannerberg kunnen zijn.

  2. Graag wil ik reageren op het artikel over de stamboom Moors / Moers . Sim Moors en velen deden mooi en fantastisch werk . Maar als Moers van uit de regio Moers komt in Duitsland dan komt Moors van uit Moors ? Of ben ik mis . Dan komt de één van Moers in Duitsland en de ander van The Moors in Engeland . Jaren geleden werd ik opgebeld inverband met de stamboom toen had ik het met die persoon erover en hij was verast met wat ik zij . Tot 1100 hebben ze aanwijzingen volgens het boek maar hoe Moers in moers kwam ???? Ooit aan de vikings gedacht die toen over half Engeland heerste en onze contreien en half Europa doorkruiste . En wat als Moors from the Moors in Moers belande en Moers genoemd werd en niet Moors . 6,5 kg boeken heb ik hier mooi werk hoedje af er voor . Maar daar lees ik niks over en ik denk niet dat er onder zoek naar geweest is . Ik gaf nog een tip aan de telefoon ” kent u Kate Buch de zangeres en haar song whutering heights” de eerste zin gaat als volg out in de Wiley windy moors ….. verwijzen naar de plaats Moors in Engeland . Groeten Jos Moors

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.