Heemkunde Kanne zoekt medewerkers: Jeugdvoetbal in Kanne.

1996_VVKanne

Herinneringen aan het jeugdvoetbal in Kanne
Wie wil helpen om foto’s, gegevens, verhalen te verzamelen in verband met het jeugdvoetbal in Kanne? Wie zorgde voor de elftallen, wie deed mee, hoe waren de resultaten?
Wij denken dat jeugdvoetbal begonnen is omstreeks 1990, maar we kunnen ons vergissen. Na enige jaren ontstond er een samenwerking met o.a. Rosmeer, Vroenhoven, Moelingen, Grote Spouwen…
Verschillende van deze jeugdspelers hebben achteraf in het eerste elftal of bij de reserves van VV Kanne kunnen spelen. Misschien zien we hen straks nog terug bij de veteranen of liefhebbers.
Alle materiaal wordt verzameld, eventueel gescand en teruggegeven, door Heemkunde Kanne.

Op deze manier wil Heemkunde Kanne een nieuw project opstarten om ook jongere mensen voor onze werking te interesseren. Heemkunde is inderdaad niet enkel het opzoeken van (heel) oude foto’s, documenten of verhalen. Ook recentere geschiedenis als dit bijvoorbeeld is interessant en zo hopen wij nog meer mensen te bereiken die met ons willen meewerken. Ook deze reacties kunnen op onze website www.Heemkundekanne.be gepubliceerd worden.
Wat je dus nog weet over het jeugdvoetbal, of wat je denkt over dit project kan je delen met info@heemkundekanne.be. Je mag ook een telefoontje doen naar 0471- 299549. Uiteraard mag je ook (helpen) het artikel of…(te) schrijven.