Tentoonstelling Kanne na WO II (1945-1965)

Eindelijk! Weer een tentoonstelling over de geschiedenis van Kanne. Tijdens de Hemelvaartsdagen (donderdag 25, zaterdag 27 en zondag 28 mei 2017, telkens van 13 tot 18 u) wordt u verwacht in de Zaal onder de Kerk, Brugstraat Kanne.
Hoe leefden de Kannenaren, waar hielden ze zich mee bezig, waar werkten zij en nog zoveel meer vragen probeert Heemkunde Kanne te beantwoorden. Bovendien zal bij die gelegenheid ook een extra-nummer van meer dan 60 bladzijden en ontelbare foto’s verschijnen en dat voor een vriendelijke prijs. Vast staat dat er aandacht besteed wordt aan het bestuur van de gemeente Kanne, aan het wel en wee van de parochie, aan het rijke muzikaal leven, aan carnaval, aan de vele cafés en winkels in het dorp.
Wie nog een mooie foto of een aardige bijzonderheid over die tijd kan die op korte termijn nog kwijt bij Mathieu Gijbels, Guido Thijs of Paul Vrijens.
De tentoonstelling is gratis toegankelijk.
Uiteraard is het mogelijk in de Zaal samen met de andere bezoekers een pintje te drinken of een kop koffie te gebruiken samen met een lekker stuk vlaai.